Missing Workflow Progress button

After creating a project, it don't have a progress button for me to start progress. I only has Open button.

i don't know why i am able to do it previously but now every project i create i don't have progress button and the workflow button is disable.

How do i get back the progress button?

1 answer

1 accepted

1 vote

Look at the workflows and see if there is any condition which prevents you to do that!

By default, only assignee can start progress. Maybe that is what is the issue in your case.

Ok i manage to turn on Assigne in Admin > Issue menu, which i turn off initially. thanks for your help

can you add a screenshot of the jira issue and the workflow transition? I think that would help us review it to see if anything stands out

Ok, I have hide the Assignee field (as i don't feel i need it, initially) :

then when i wanted to create an issue, i progress button went missing. No way to start Progress.

do you think this should be bug? Just a thought.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

561 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you