Made a change to service desk, now customer portal request type is set to "none". Please help!

Customer portal request type used to be set to the appropriate setting, now it is set to type none. I have made a ton of changes, so I'm not sure which change and where did it? 

I tried to create separate screens and fields for each request type, so I think that's the problem but I'm not 100%.

 

Any help is appreciated. 

1 answer

This widget could not be displayed.

Fixed my own issue. I had to modify the way screens, screen schemes, issues screen schemes, et al interacted. Im happy to help anyone in the future should they encounter this issue. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

54 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you