Link issue problem!

Hi All,

have you ever encountered this?

When we try to insert a link to an issue (More Actions -> Link -> Weblink) we cannot save! However the URL is correct!!

Can you please help?

We get the attached error message (you can see that the url is correct!)

Thanks,

Rumi

3 answers

This widget could not be displayed.
Janet Albion Atlassian Team Mar 26, 2013

Hi Rumceisz,

From my test, it seems that the underscore in the URL cause it to throws the Invalid URL error message.

This widget could not be displayed.

Hi Janet,

thanks for your hint!

Do you know any workaround here? We couldn't substitute the URL with IP:(

Thanks again!

Rumi

This widget could not be displayed.
Janet Albion Atlassian Team Mar 27, 2013

I think you can rename the URL with something else in your internal DNS. This is because, as far as I know the underscore is not preferable in URL. I think the underscore in hostname is a no-no. http://en.wikipedia.org/wiki/Hostname

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

154 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you