Left hand navigation menu disappears on the admin page.

I have one configuration page in my add-on that is accessible through the usual way of settings – addons and then left hand navigation menu item for the specific page. This works as expected, my addon's configuration page is visible and also the left hand navigation menu.

Now the same page I want to access via the top-menu-bar by adding a link in the dropdown. I did that by creating a separate websection for Administration under which a link to adminpage is created. When I click on this link my configuration page loads successfully and so does the top section which has horizonal links to Projects, Issues, User management, Add-ons etc. But the left hand navigation is not loaded at all, my page scales to occupy its place.

 

1 answer

Hi Anand,

Could you please open a ticket on Atlassian SAC (support.atlassian.com) under JIRA Cloud so we can better investigate this? smile

Cheers!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

287 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you