Jira doesn't start after installation

This question is in reference to Atlassian Documentation: Installing JIRA applications on Linux

Hi,

I installed on centos latest JIRA version,

when I start it (in foreground mode), I get to the print in the log:

04-Jun-2016 20:06:50.858 INFO [main] org.apache.coyote.AbstractProtocol.start Starting ProtocolHandler ["http-nio-8080"]

04-Jun-2016 20:06:50.878 INFO [main] org.apache.catalina.startup.Catalina.start Server startup in 390162 ms

then when I try to access using the web, it takes couple of seconds and I see another line in the log says:

Killed

Can you please help?

Thanks,

Zvi

1 answer

You attached Tomcat logs (catalina.out). Can you check JIRA logs? It's usually file: /var/atlassian/application-data/jira/log/atlassian-jira.log

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

211 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you