Jira api call for attachment issue

Is the API down /unavailable, for some reason my api

https://$$$$/rest/api/2/issue/2654/attachments  was working fine an hour ago and suddenly now i started getting message 

 

HTTP/1.1 100 Continue

HTTP/1.1 404 Not Found
Server: Atlassian Proxy/0.1.122
Vary: Accept-Encoding
ATL-vTM-Backend-Time: 707

......

also at the end i see

{"errorMessages":["Issue does not exist or you do not have permission to see it."],"errors":{}}

Which is surely looks bizarre as i do see the issue and have access to it.

 

any idea/direction what may have gone wrong? 

 

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer

There was a documented outage around that time that was known to effect the ability to reach attachments of Jira Cloud instances.  More details on this are in https://status.atlassian.com/   Sorry for the inconvenience, but this issue does appear to have been resolved at this time.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 16, 2018 in Jira

Looking for anyone who made the switch to Data Center

The Jira Marketing team is putting together an ebook on migrating to Data Center. We're looking for pro tips on how you staffed your project team and organized your Proof of Concept. Share yo...

1,416 views 17 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you