Jira Gadget on Confluence IExplorer problem

Hi all!
I have a Jira gadget running on confluence and works fine on Chrome and Mozilla Firefox, but dont show anything on Intenet Explorer (the first view is the edit view with Custom Fields).

I think it's a browser problem but I can not fix the problem, any suggestions?

PD: Gadget on Jira shows fine on Internet Explorer, the problem is on Confluence.
Sorry for my English! Thanks.

1 answer

Hi Simon,

Usually when issues appear to be browser specific, the best course of action is to try clearing the browser caches and see whether this resolves the issue. I don't believe that it is necessarily an issue with Confluence because you can see the same gadget without problems in JIRA, but if clearing your browser caches doens't resolve this issue then I would suggest you open a support ticket so that we can investigate further.

All the best,
John

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Jan 08, 2019 in Jira

How to Jira for designers

I’m a designer on the Jira team. For a long time, I’ve fielded questions from other designers about how they should be using Jira Software with their design team. I’ve also heard feedback from other ...

1,294 views 5 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you