Jira 6 Title bar not formatting

I installed Jira 6 and am having he following issue on Chrome and IE browsers when the URL is not the FQDN (ie jira instead of jira.mycompany.com).

I have change the base url to both, and only browsing to the FQDN or IP, does the title bar render properly. Firefox has no issue.

Thanks

4 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Please turn off the Compatibility View for IE. It is not supported as mentioned in here.

Wait, you've mentioned Chrome as well. That is weird. Usually this case is because of the Compatibility View in IE. Do you happen to have any modification files or javascript?

sorry for getting back to you so late (thought i would get notified when there was a reply).

1. IE - I'm using IE 9, and compatibility view is not enabled. I enabled to see if there was any difference but no change (disabled now). Note jira formats properly when accessed with FQDN (newjira.domain.com). I'm a new jira admin, so i'm not sure how to check on the modification files and java script. I've checked system administration and haven't seen anything. I haven't installed any of my priviously installed add-ons (except for green hopper).

2. Chrome - issue seems to have fixed it self.

Please let me know if yuo have any suggeestions.

This widget could not be displayed.

yeah just give it a try and disable the compatibility mode:

put this at the end of your httpd.conf

<IfModule headers_module>

   Header set X-UA-Compatible: IE=Edge

</IfModule>

i don't see a httpd.conf file.

if I'm running Jira on a windows box, not sure if that matters.

This widget could not be displayed.

sorry for getting back to you so late (thought i would get notified when there was a reply).

1. IE - I'm using IE 9, and compatibility view is not enabled. I enabled to see if there was any difference but no change (disabled now). Note jira formats properly when accessed with FQDN (newjira.domain.com). I'm a new jira admin, so i'm not sure how to check on the modification files and java script. I've checked system administration and haven't seen anything. I haven't installed any of my priviously installed add-ons (except for green hopper).

2. Chrome - issue seems to have fixed it self.

Please let me know if yuo have any suggeestions.

This widget could not be displayed.

Zulfadli, looks like I did not take a close enough look the first time. There is a setting to display intranet sites in Compatibility View. I have unchecked the box and all is formatting fine.

IE -> tools -> compatibility view settings -> uncheck "Display intranet sites in Compatibility view"

Thanks for the solution.

-Vidal

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

198 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you