JIRA repeatedly loses the connection to the server

Hi All,

JIRA repeatedly loses the connection to the server. A pop-up message is displayed. This happened 6 times for me. Possibly related to Internet explorer? Impact: loss of data and re-work.

BTW the problem is also observed with Firefox. Impact: Loss of data input, duplicate efforts. Today I could not even re-establish the connection to JIRA.

The problem always occurs when assigning a subtask to someone: server lost.

Can you please suggest?

Thanks,

Rumi

2 answers

1 accepted

This is probably a network problem and not a Jira problem. Like Timotht says : If you can check out the Server logs for any timeout of connect problem messages that might already help. Or maybe you can ask your network administrators if there are connectivity issues.

Best Regards

Peter

0 vote
Timothy Chin Community Champion Aug 04, 2013

What connection are you talking about? Have you checked the logs? What does it say?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Jira

Join our webinar: How 1B+ feature flag events helped us build the new Jira

Every time you release software, there's a bit of risk – that there's a bug, that something breaks, or that the feature doesn't resonate with customers. Feature flagging helps make high stakes s...

103 views 0 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you