JIRA on Chrome Issue, menus appearing all strange

I like Chrome with Jira it is really fast but something has happened which I cannot fix, my menus are all not working. I've tried restarting and reinstalling Chrome to no avail.

Anyone else seen this and know of a fix? I've tried going back to IE8 which works but I don't like it.

1 answer

Do you get this problem when opening the page in an Incognito Window? This is a trick I usually try when Chrome does something strange - it ignores caches etc, so if the problem doesn't show up in Incognito Mode you can be certain it's something with the cache.

That fixed it. Just had to clear the cache.

Thanks I can remove Safari and Opera now!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

Mission-critical battery manufacturer fulfills FAA software requirements with Commit Policy Plugin

EaglePicher Technologies is a leading manufacturer of battery systems for diverse industries like defense, aviation, space or medical. As they operate in highly regulated industries, keeping a clear ...

169 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you