JIRA is always load or spin while creating a sub-task on some repositories

I don't know what happen with my JIRA server. When I'm creating a sub-task, the page is keep loading or sniping and the sub-task page is not show for some repositories.

I found the workaround by held the 'Ctrl' then clicked on 'Create Sub-Task' to opened the new tab. With this I'll able to create a sub-task.

 

Has anybody got the same issue?

Note: I'm using JIRA 6.1

 

Thanks,

Man

 

1 answer

The issue has been resolved due to an error in a custom code.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

240 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you