JIRA attachment not opening after server migration

I am getting com.atlassian.jira.issue.attachment.NoAttachmentDataException: AAttachment does not exist in the file system. But when I am opening the folder I can see the attahcement is there but the id of the attahcement has changed. How can i fix this.

2 answers

1 vote
Vasiliy Zverev Community Champion Jan 14, 2016

Do you moved attachments to the new server? (see 2.4 here https://confluence.atlassian.com/jira/migrating-jira-to-another-server-151126305.html)

It is also worth checking that the folder location did not alter during your server migration.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

94 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you