JIRA Suite Utilities

I'm trying you use Copy value from another field and I have selected the correct fields, I have the post function set, I'm copying from a text field (255) to another text field (255), I've made sure both fields are showing the screens, I even tried making the two fields a transition screen. For some reason I still can not get the value to copy from one field to another. The value in question is an email address. Can someone give me a clue on why this isn't working?

Using v 1.3.5

1 answer

1 accepted

Have you checked the logs? Do you see anything?

I got a copy of the logs this morning. It is the common two custom fields with the same name error. I should have seen that before. Thanks for the assist!

Hi Lathrop,

Converted comment to and answer. Glad it helped :)

Thank you

Bhushan

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

25 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you