JIRA Service Desk Customer Portal - No reference after submitting form

I just created a customer portal with the required fields in Service Desk, but when I complete the form and press "Create" I won't get the second screen with the reference number of the new issue and the "My request" counter remains 0. I'm not able to find the new issue with a search in the portal.

However, when I go back to the Service Desk module, the recently created issues do show up.

Can somebody please help me?

1 answer

Hi Gunther,

I would post a support request here : https://support.atlassian.combecause you're on an OnDemand instance they are the only ones that can take a look in the logfiles to see what went wrong.

Best regards,

Peter

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

22,367 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you