Hi,

i have a question concerning the creation of a new issue. In case i open the dialog normally by clicking on it i get the following output (compare screenshot).

In case i open the create issue by holding the STRG/CTRL Key (that the browser opens it in a new Tab) the output is normal.

Any suggestions? Thanks for your help in advance

1 answer

1 accepted

1 vote
Accepted answer
Joe Wai Tye Atlassian Team Feb 26, 2013

Hi Constantin,

Hmm, seeing as the issue only affects the create issue pop-up, I suspect it could be related to the Ajax or JSPs not being rendered/compiled correctly.

I would recommend that you clear your cache. To do so, first shut down your JIRA. Then, access your JIRA installation directory. There, access the 'Work' folder. Delete the *contents* of the folder. *DO NOT DELETE THE WORK FOLDER.* Only delete the contents.

Once done, startup your instance, and see if the problem persists.

Cheers,

Joe

It was a Encoding Problem within our configuration: this did the trick:

export JAVA_OPTS="$JAVA_OPTS -Dfile.encoding=utf-8"

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Monday in Jira Software

Implementing Jira in Small Business

Introduction This article will give insight on how a small software development department implemented Atlassian products to enhance and streamline the business process. The privately held company h...

299 views 2 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you