JIRA Automation Plugin not showing up

I downloaded, installed and enabled JIRA Automation plugin 1.5.10 for JIRA 6.4.4.  It says it enabled 8 of 21 modules of the plugin, but I am unable to actually ACCESS the plugin page.  If I got to system > add-ons it doesn't show Automation (although it appears in the manage add-ons), also if I hit "gg" and type "automation" nothing comes up. 

2 answers

This widget could not be displayed.

Same for me here for JIRA 6.3.1

 

Any solutions to this?

This widget could not be displayed.

same here,  Any resolution?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

146 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you