Issues not showing up in system dashboard gadgets

Hi,

I have added a few gadgets to my system dashboard, such as 'Assigned to Me' & 'Filtererd Results' but the issues do not show up.

On the dashboard I get an error saying "There are problems with the current configuration for this gadget. The errors below may have been caused by the deletion of entities required by the gadget or by changes to your permissions.Invalid filter". I realise it may be a permission issue. What do I need to do to fix this?

Would appreciate your attention.

Thanks.

1 answer

1 accepted

0 vote

Do you have any filters which are not valid anymore? Go to "Manage Filters" and do a cleanup. That might help.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

510 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you