Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,204
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Issue for "Send Custom Email"

Hi there

 

I post my problem concerning the "Send Custom Mail" option, I would like when we create a Task type ticket for example, I receive an email when this ticket is created.

 

I went to the "Workflow" of the project in the "create" transition

create_transition.png

 

Then in the "post functions" part I added this: 

send_mail_post_function.png

in the config of this "post function"

I configured this :

 

config_send_email.png

in the "issue filed" part I add the group it is test-administrators but when creating the ticket concerned the email is not sent. I see in the logs that it was sent and there was no error but the email was not sent, do you have any idea?

 

Thanks in advance

2 answers

0 votes

Hi @Salim Hammar

Have you tried using the automation rule instead of the post function in the workflow?

Thanks,
Vamsi

0 votes

Hi @Salim Hammar 

  • Are you a part of the test-administrator group?
  • Do you have any security scheme activated and is this group part of the security level?
  • Did you check your spam folder?

Kindly see these instructions https://docs.adaptavist.com/sr4js/latest/features/workflows/post-functions/built-in-post-functions/send-a-custom-email

Hi @Alex Koxaras _Relational_ 

 

Yes i'm in the groupe "test-administrators" , and i have the full access in the project.

And i don't receive any mail in the folder "spam".

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer