Issue created - Outgoing Emails are in queue but not sent to user

Hello,

since 2 months nobodys gets outgoing emails if a issue was created (it works fine with changes but not with created issues). we use JIRA 6.2 and google mail for work/business.

we've checked several things

  • notification scheme - everything is allright, the creator are informed
  • notify me in the default user settings - activated
  • test email for outgoing email server (gmail) - works immediately
  • outgoing emails log - queue is full , creation email notification is visible, but if i flush the queue manually - no emails logged in outgoing log
  • if i repeat the testcase with updated issues (changes) , then everything works 

Could you  help us?

Thanks in advance.

1 answer

0 votes
Pedro Cora Atlassian Team May 19, 2015

Take a look at the Notifications Troubleshooting guide. It contains a list of the most common reasons for this problem.

wink

-- Pedro

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 27, 2018 in Portfolio for Jira

Introducing a new planning experience in Portfolio for Jira (Server/DC)

In the past, Portfolio for Jira required a high degree of detail–foresight that was unrealistic for many businesses to   have–in   order to produce a reliable long-term roadmap. We're tur...

2,708 views 17 21
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you