Issue collector not setting field to required

Hi, 

I'm trying to set up a form in issue collector. I'm running the latest JIRA version. For the life of me, I cannot figure out how to set my questions in my form as required. These are all custom fields and I have already set them as required in my field configuration. What am I missing?

1 answer

This widget could not be displayed.

Can you verify that the custom field that you have set as required in your Field Configuration is also configured for the same Issue Type that the Issue Collector uses (For example, if it's only for Bugs, then your Issue Collector will also need to have Bugs for it's Issue Type)? If they aren't the same, then the field that you made required will not show up. Also, the required field will not appear in the drag and drop area of the Issue Collector configuration, as it will already by listed in the screen sample along with the other default fields.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted 8 hours ago in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

26 views 1 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you