Issue Navigator -- switch to "simple" search mode is not working (Firefox)

hi All,

In the issue navigator I cannot switch to the "simple mode" by clicking on the corresponding hyperlink.

the details:

I click on "Switch to simple searching " and nothing happens. It doesn't switch.

The URL shows at the bottom (says transferring data) and then disappears and the same original screen is still showing.

I tried a new tab and a new window and copying the link and the same original screen shows, meaning nothing new happens-and nothing happens from clicking on Simple in the new tab/window either.

Firefox version: 13.0.1.

Can you please help?

thanks in advance!

Rumi

2 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

Mmm, I can swap, no problem.

Any popup blockers or script plugins that might be blocking it? What version of Jira are you on? Is there a warning message about the query being too complex and can't be done in simple mode? What doe the log files say?

I check, thanks for the suggests

1 vote

What happens when you click? Did you try opening it in a new tab? Any error in logs?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

419 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you