Is there a way to get "Create Issue" event to fire a webhook when a JQL query is provided?

I have a webhook set up which works as intended when no JQL is provided, however when a jql is added, the "Create issue" event doesn't fire a message. The JQL is correct because the webhook would fire when there is a different kind of event like update issue. The JQL is just a simple: project = projectxyz

I've seen some people mention this before, but haven't seen an actual solution so I was wondering if there was a way to make this work

2 answers

0 vote

I guess the issue is indexed only after the creation. Try putting the post function at the very end and see if it helps!

A solution that I found was that I just added a function in the create workflow to re-index the issue before an event is fired for the listeners

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

736 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you