Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Incorrect Issue Created time is showing up.

I'm rather facing one weird issue regarding the date and time of issue creation.

I have a rule set which gets triggered based on the issue created date and time. 

What has started to happen is whenever I am creating an issue then instead of showing the time (you can see this below the ticket you created) as 'Created 1 Minute ago', it says created 14 hours ago. Because of which I think my Automation is failing to execute, 

Attaching a screenshot for your reference of the ticket which I just created but the time shows 14 hours ago. 

PS: Hosting type is cloud. 

Issue with the date on Jira.PNG

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hello Piyush,

Thank you for reaching out to Community!

Searching using the details you provided I didn’t find any tickets or bugs related to the wrong “Issue created” time.

Just for us to better understand and help you with this issue, can you let us know if this is happening with everyone that created a new ticket?

Is this happening on all projects or just a specific one?

You mentioned about an Automation, have you disabled the automation in order to test? What was the result?

Can you please check if on the ticket history it shows the correct time?

If it shows different times, please, send us a screenshot showing both fields as the example below:

Screenshot 2020-01-08_15-15-16-717.png

If this issue is happening only when you create a new ticket, can you test using another computer? Also, confirm if the timezone on your profile and machine are correct. I’m not sure if this could cause such a difference in time for the issue created, but it’s good to check everything that is related to date/time.

Regards,
Angélica

Thanks @Angélica Luz 

There was an issue with the timezone of my computer. And when I corrected it, it started working fine. 

Like Angélica Luz likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you