I have problems with SSL error 400 Bad Request

When I create an issue if you fill all the required fields correctly work.

But when any of the mandatory fields not filled in, the validation to create an issue returns a 404 Bad Request.

Why the successful creation response works well and response from creation with validation errors no?

We have configured SSL on JIRA and redirect http to https.

Thank you very much.

Regards!

4 answers

1 accepted

1 vote
Accepted answer

We had a problem with the proxy which was inserting its own error page when it received a 400 response.

Thank you very much.

Greetings.

hello Antonio Duarte,

are you having any exception list in the log or stack trace?

Hi!

No, there is nothing.

I have seen the response to the request with the Firebug (Firefox).

you might need to change the Json content as Renjith mentioned in the link

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Jan 08, 2019 in Jira

How to Jira for designers

I’m a designer on the Jira team. For a long time, I’ve fielded questions from other designers about how they should be using Jira Software with their design team. I’ve also heard feedback from other ...

973 views 3 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you