I get the message "Tempo Account" custom field not configured yet. But I have enabled the field.

I get the message "Tempo Account" custom field not configured yet.

I tried the procedure described in http://bit.ly/12nJ0EQ without solving the problem.

Thank

2 answers

1 accepted

Hi, Please add the Tempo Account custom field (if you haven't already), this page explains how: https://tempoplugin.jira.com/wiki/display/TEMPO076/Tempo+Account+as+JIRA+Custom+Field Also, make sure you select that field in "Tempo Fields" https://tempoplugin.jira.com/wiki/display/TEMPO076/Configuring+Fields+and+Properties in the Tempo Admin section. Then you should be all set!

Excellent. Everything works now.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Amir Kazemi
Posted an hour ago in Jira

We want to know what Jira Service Desk apps you're using!

Hi Community! My name is Amir and I’m on the Jira Service Desk product marketing team at Atlassian. Our team would love to understand how you’re leveraging our ecosystem for Jira Service Desk. Wha...

9 views 0 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you