I can't configure a kanban board I just created Edited

I created a new Kanban board from a project. After the board is created, I try to go to the board and configure its settings, but I am unable to do this.

I had the same issue with other boards, we tried reindexing Jira and recreating the boards which solved the issue. However, this does not always work and now I am stuck with another board I can't configure.

Does anyone have a working solution for this? There is no problem with permissions or roles, that has been double-checked. It's a really really frustrating problem that's driving me a bit crazy at this point!

We are using Jira v6.4.10 and Jira Agile v6.7.12.

1 answer

0 votes

Hi Jukka,

When you try to get to the board and you are unable to make any changes do you get an error?  If so please post a screenshot here.  If you do not get an error in the UI I would reproduce the issue and take a look in the JIRA_HOME/log/atlassian-jira.log and the JIRA_INSTALL/logs/catalina.out logs to see if there is any additional information that can help figure out what's going on.  If you do find a stack trace you believe is relevant you can post it here and we can take a look.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

465 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you