• Community
  • Products
  • Jira
  • Questions
  • Hi Atlassian folks, I am getting the following error when creating Epics in my Jira trail project: 'error creating issue: could not load FunctionProvider Class'. Can you help diagnose please? Cheers!

Hi Atlassian folks, I am getting the following error when creating Epics in my Jira trail project: 'error creating issue: could not load FunctionProvider Class'. Can you help diagnose please? Cheers!

 

2 answers

This widget could not be displayed.

You'll need to read the logs to find that error and look at the root cause of it.  It's far too generic an error to diagnose off the first line presented to the users.

This widget could not be displayed.

Looks like you have a missing plugin. Check the workflow post function on the 'Create transition' of Epics.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

79 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you