Health check reports Application Link problem, but all links report connected Edited

I just upgraded from 7.1.2 to 7.4.1.  JIRA has informed me that the Application Links health check failed.  It says:

 

One of your application links is reporting "Network error".

 

However, when I browse to the Application Links section, my two links look perfectly fine.  Both my Bitbucket and Bamboo links report "Connected" and there is no indication of a problem.

 

How can I fix the health check?

 

(https://community.atlassian.com/t5/JIRA-questions/Application-Health-fails-even-it-says-connected/qaq-p/610518 seems similar, but with no resolution)

2 answers

This widget could not be displayed.

Are there any entries in your logs about problems with application links?

The issue has mysteriously disappeared -- which, on one hand isn't too crazy, since there didn't appear to be anything wrong with them.  Still, it's odd that it presented itself in the first place.

This widget could not be displayed.

Facing same issue with Fisheye. Most probably this is due to older version of Fisheye Application. Atlassian seems like encouraging customers to upgrade applications to latest versions. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Friday in Jira

New 5k User Limit and Other Cloud Updates

Hi all! Lauren here from the Enterprise Cloud marketing team.  I have some exciting Cloud updates from #AtlassianSummit that I wanted to share. We want everyone in your organization to be ab...

89 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you