Hang when click on "Active Sprint" in an issue

This is on a system that was created from a backup/restore from another instance, so I suspect that it is related to this. (6.2.7 with Agile 6.6.13)

I have updated the BaseURL in configuration - the system is healthy in general.

I have tried this with a newly create sprint and the hang occurs from one of the included issues too.

Advice on how to debug this would be useful.

(I see that the system is trying to run /secure/GoToBoard)

1 answer

This only occurs if the projects has a single board. With multiple boards one is prompted to select a board and the display works OK.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

2,958 views 12 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot