Get an error when trying to edit comment as an Admin or Service Desk Team member.

Any time we try to edit a comment in a SD project we see an error message "You do not have permission to create attachments for this issue."  We're using the default Permission Scheme and everything looks like it should work.  This happens when we hit "Share with customer" or "Add to Issue only".

 

SDError.PNG

 

Tested in SD v3.0.4 and SD v3.0.10

 

Any Ideas?  Is this Bug?

1 answer

Can you confirm if you have the "Create Atttachments" permission?

Looks like it to me.  I verified the project permissions and double checked that users are in the right project rolls.  Strange that it happens when I log in as the System Admin also .

Permissions.PNG

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

416 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you