Filters do not work

We have set up 2 demensional dashboards that "filter" stories.

When I click on the number within the dashboard, I am expecting to get just the stories that are filtered.

I do not get just filtered stories... I get all stories that we have in Jira.

All of my personal filters seem to work... but filters set up by others / admin do not. I get all stories.

Any help / suggestions would be appreciated.

Thanks.

1 answer

0 votes

Could you right-click on one of the numbers, copy the link and post it here? Tell us how many it's saying too, and a brief description of the config of the 2d gadget and the filters it's using. Oh, and the version of Jira - I have a vague memory of this being a problem in one of the older versions...

Obscure the server part of url to avoid us hitting it - we're only interested in the bit from jira onwards, as it should be a JQL query we can look to debug.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 27, 2018 in Portfolio for Jira

Introducing a new planning experience in Portfolio for Jira (Server/DC)

In the past, Portfolio for Jira required a high degree of detail–foresight that was unrealistic for many businesses to   have–in   order to produce a reliable long-term roadmap. We're tur...

2,516 views 15 20
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you