Error when open Tempo with project administration

I'm in the project administration and click on the Tempo-Link. After that I got an error and must return to Jira Home.

Error-Message:

Not Found (404)

No view for result [permissionviolation] exists for action [TempoProjectConfiguration!default]

Could not find what you were looking for. Maybe you should raise an issue.

2 answers

0 vote
Bruno Rosa Atlassian Team Jan 24, 2013

Lars, at a first glance this looks like a permission problem. It doesn't seem to be a known bug. I'm not sure if you have already created a support ticket at support.atlassian.com. But if you didn't, I'd recommend you to do so. This way we could get a more deeper look in your instance and troubleshoot what's happening.

Cheers,

Bruno Rosa

I have the same message in hosting instance. It looks like some velocity template from tempo is missing

Tempo: 7.4.3#49, JIRA version: 5.1.5#784

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

379 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you