Emails not sending

I have triple checked the notification settings and for some reason we just arent getting mails. I also changed my company email to hotmail to make sure it wasnt getting blocked and still nothing.

here is a look at the edits to the default

http://screencast.com/t/64V42iLmrypa

Thanks for help in advance

1 answer

0 vote

Can you try admin -> mail servers -> send test email? Make sure the smtp logging is on - that will confirm that Jira can get mail out to you, or tell you if the mail server is misconfigured.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

243 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you