Email notifications does not work

I have the default notification schema setup for a project and am not getting any emails for any actions on the issues. When I send a test email from the Outgoing Mail setup and the Send Email function under Mail, that works fine. I am also unable to find any debugging logs. Could someone point me to where I should be looking or if I have something setup incorrectly? Thanks.

1 answer

1 accepted

Hello,

You may need to check how is currently configured the "Notify Me" option on the user profile:

https://confluence.atlassian.com/display/JIRA/Managing+your+User+Profile

I hope it helps!

Best regards,
Lucas Timm

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

767 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you