Customized Language Pack does not work

We downloaded the official German Language Pack, unzipped it, changed some strings, rezipped it and tried to install the Add-On.

Now we're able to chose our customized Language in the general Settings, but if we submit, we see all in english (seems to be a fall-back-mode).

does anyone has an idea, what could be wrong with the language pack?

3 answers

This widget could not be displayed.

Just checking, when you did the rezipping, did you zipped the folder or the content?

This widget could not be displayed.

The Content - and after zipping just renamed to .jar

This widget could not be displayed.

The Content - and after zipping just renamed to .jar

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

264 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you