Custom field showing up on one screen not the other, even though using the same field configuration

Hi

I'm creating a specific screen for customers to report a bug into our system (anonymous users). I have an issue type scheme with two issue types- bug and improvement. The screens are meant to look identical. So I have one Create Issue Screen with my selected fields including my custom field "email". This email field shows up for the "Bug" issue type but for 'Improvement' it is missing (I see the other fields just not this one). Could you help me please?Does it have something to do with using improvement in a different project with a different looking screen and different configuration? Would apprecaite your support.

Thanks,

Shreena

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

Is the field available for all issuetypes? Or is it tied to Bugs alone?

Under custom fields it is linked to bug issue type. This must be why. How do i add improvement issue type under available context(s).

I've sorted it :) sorry. Thank you. Just needed to go to edit configuration and select it from there.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

83 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you