Custom field's JavaScript will not load if I 'Create Issue' in another Project

I'm using JavaScript to create a custom table field, which I eventually turn into wikimarkup and store in the multiline text field. If I create an issue and my project's already selected, it works. If I create an issue while my project's already selected, choose another project in the issue creator and then return to my project, it works -- but required some finagling. But, when I create a project and my project is not selected, it won't load at all. I've got buttons testing functions and it's completely dead.

Any ideas?

1 answer

Hi,

Can you post your scrip?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

578 views 6 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you