Custom field is emptied on Create Issue

Jira v. 5.2.11

I have a custom field that is a version picker. On Create Issue, it accepts values, but when the issue is submitted, the field is then empty. The field can be filled successfully on Edit.

I've checked via Javascript that there are values in the field while the Create form is being filled out, but once the submit happens, the values are gone.

How should I start exploring this issue?

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hi Joe,

please could you check if on your create transition there's a post function that purge this custom field?

Let me know,

Fabio

That was precisely the problem. We added a post-function to clean out fields durign cloning.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

125 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you