Custom field cannot be found if empty/null

Hi,

I have added a new mandatory field. Now I want to find older issues which do not have this field set so I can set it. But "FieldName is EMPTY" (or null, or using = ) does not work.

2 answers

Have you done a reindex after adding this new custom field?

0 vote

What type of field is it, and what do you mean by "does not work"?  An error?  No results?  Where did you add the field to (was it global?)

Sorry:

the type is radiobutton, it is not global. There are no result when I search with "is empty" or null.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

77 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you