Custom Field Description Not Showing

This works for one custom field, but not the other.

When editing a custom field, in the Description text box, I'll enter text "abc". When I back out to the list of custom fields, "abc" shows below that custom field; however, it does not show when I click Create Issue.

This works just fine with my other custom field, so I cannot find the solution to this.  Please help.

1 answer

1 accepted

2 votes
Susan Hauth Community Champion Oct 13, 2017

Hi Chris,

You should check the field configuration for the Jira project where you are entering the text.  If you put a text in the custom field description that won't necessarily update the field configurations specific to the project.  Because you are able to have different descriptions under custom fields by Project by using different field configurations.

Hope that helps

Susan

That was a good suggestion. Thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

412 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you