Configured custom columns, but they never show up

I have configured some custom columns for my Agile board, but I still see only the default 3. I've carefully followed all the instructions in the documentation. Is there a step I'm missing?

3 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hi,

Did you define a status to be displayed in the new created Columns? I think they are not visible, if they are not being used by an Issue-status

This widget could not be displayed.

Hi,

What is the type of board, Kanban/Scrum? Which steps did you follow?

Vijay

This widget could not be displayed.

Hi all,

Yes I figured out that by ensuring a new status was assigned to each column, they did actually show up. Perhaps that should be more clear in the documentation.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Friday in Jira

New 5k User Limit and Other Cloud Updates

Hi all! Lauren here from the Enterprise Cloud marketing team.  I have some exciting Cloud updates from #AtlassianSummit that I wanted to share. We want everyone in your organization to be ab...

97 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you