Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Cloning an issue with attachments fails to clone thumbnail correctly

When I clone an issue which has attachments and thumbnails of those attachments, and I select the "Clone attachments" checkbox, the cloned issue correctly has the previous attachment, but the thumbnail in the description fails to be cloned correctly. It shows a square that has the text "Failed to load" and a Retry link at the bottom of it.

When I clone an issue which has attachments (and thumbnails of those attachments in the description), the thumbnails should clone correctly.

1 answer

0 votes

Hello Mike,

Thank you for reaching out to Atlassian Community!

As per the details you provided, I believe that you are facing a bug that happens when cloning an issue using the new issue view.

Please be sure to watch it, so that you are notified when this is fixed in a future release.

Regards,
Angélica

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you