Can't add field to screen (error 400)

Hi

I'm trying to add a field to the default screen but when I selected it, nothing happens. If I look at my Javascript console I'm getting this error

https://<myserver>/rest/api/2/screens/1/tabs/10122/fields 400

There are no errors in the server side logs.

Any ideas? I'm on JIRA version 7.3.

I've added fields before but not for a while (probably before we upgraded to this version of JIRA). Wondering if a bug has been introduced in a recent version?

Thanks!

1 answer

0 vote

That suggests the tab doesn't exist.

Hmm, the tab is on the screen - I can see it. But it does look messed up, on the 'Add field' screen, it lists the same set of fields over and over again. It does look a bit corrupted. Maybe it's got a different id now.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

Meet the AUG leaders of Northern Virginia

@Rachel Wright (Jira Genie), @Billy Poggi (AUG NOVA, DC), and @Dana Jansen (Confluence Queen) are just some of the folks that lead one of the world's most active Atlassian User Group (AUG)....

137 views 5 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you