Behaviour does not work (not found)

In any screen of an issue, Behaviour errors are shown (Error 404).
I do not know if it is an installation or configuration problem.

image2016-11-25 10:0:32.png

Script Runner scripts do work, but behaviours do not.

Any ideas?

5 answers

Hi,
This bug is related with the jira base url. Make sure your jira General settings Base URL is properly set.

If this is correct, check your JIRA HTML. Find <input type="hidden" ...> entries in <fieldset class="hidden parameters">. Some params, like the base url, are to be datafilled based on these entries.

We have compared that information and now we know the source of the problem. It is related to the footer's modification.

Thank you

Hi Teo,

Which version of the ScriptRunner plugin you use ?

3.1.4 to JIRA 6.4

News for this bug????

Hi,

@Nic Brough [Adaptavist], @Jamie Echlin [Adaptavist] any ideas about this bug?

 

Could you help us, please?


Best regards

 

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

696 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you