Automation Rule is not working, why?

I've set up an automation rule that adds a comment when a custom field is set to 'Yes' and the status of the ticket is changed. But it's not working, and I have no idea why. Help?

2 answers

Its impossible to say. You need to provide more information. Screenshots of the rules would be good.

Maybe, someone can help me out. I am in the similar situation. I attached a screenshot. No major changes happened in any of the projects for this to stop working?

What could have happened here?

Automation Service Desk.png

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

275 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you