Attach Screenshot is not saving image/comments

I've noticed that when I attach a screenshot to an issue, it does not save the image or my comment. There is no error message to indicate there is a problem. It works like it did before, only now nothing is saved.

I'm on v4.1.2 and Java 1.6.0_11 - not sure if there an issue with that combination. The problem popped up only a few weeks ago.

1 answer

Hi,

for the upload to work your browser needs to accept third-party-cookies (I too ran into that problem some time ago). Another problem could be, that jira is running as a user with no write access to the attachements directory.

Thomas

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,305 views 14 20
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot