• Community
  • Products
  • Jira
  • Questions
  • Assign issue button and assign to me linkis not appearing on issue details in one project. In othet project it is working fine

Assign issue button and assign to me linkis not appearing on issue details in one project. In othet project it is working fine

 

1 answer

0 vote

Check the permission scheme in the project.  For "assign" and "assign to me" to appear, you have to match the user permission "can assign issues".  I would say you do in most projects, but you do not in this one project.

See https://confluence.atlassian.com/display/JIRA/Managing+Project+Permissions

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

Mission-critical battery manufacturer fulfills FAA software requirements with Commit Policy Plugin

EaglePicher Technologies is a leading manufacturer of battery systems for diverse industries like defense, aviation, space or medical. As they operate in highly regulated industries, keeping a clear ...

178 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you