Agile wallboard gadget not working

Our agile wallboard gadget is not showing any data anymore. The gadget is there but it isn't showing anything about our sprint. Tried to delete it and ad a new one, same behaviour.

1 answer

0 votes

Hi Niels,

  • Is this a Cloud instance or Server instance and if Server what version are you using?
  • When did it stop working?
  • Can anyone see the data in the gadget?

If this is a Server instance do you see anything in the logs when you create the gadget that would indicate an error?  I would also open a developer window and see if you get any javascript errors.

If this is Cloud there is a known issue that you can follow at Agile Wallboard gadget is not loading board content.  If this is a Cloud instance please vote on the issue and you'll be notified automatically when a fix is found.

 

Cheers,

Branden

Hi Brendan,

We are using the cloud instance. And it is now working again

 

Thanks,

Niels

Hi Neils,

I'm happy to hear all is well.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

23,191 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you