Agile Board landing into Blank page

I have a problem that all agile boards are landing into the blank page since I restarted my JIRA server..

Can you please help me to resolve this ?

Thanks in advance,

Sudhakaran Rajendran

1 answer

This widget could not be displayed.

Have you checked the logs for any clues on what is happening? What have changed since then?

Nothing has been changed....Got "JIRA locked Error" on startup, then removed tomcat cache & JIRA plugin folder (OS plugin and one another) then started JIRA again.

No suspicious other logs

Disable all plugins (safe mode), restart JIRA then try again.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

91 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you