After updating Atlassian Universal Plugin - no add-ons appearing in "manage add-ons"

I updated Atlassian Universal Plugin a few minutes ago.  It was the first in a list of maybe a dozen that needed to be updated.   After it installed, I no longer see any installed plug-ins when I go to "Manage Add-ons".  Don't see any add-ons anywhere.  Be it in "Find new add-ons", "Manage add-ons" or "Purchased add-ons".

Have every reason to believe the plug-ins are still working.  Ran some workflows that rely on them and the workflows function correctly.  So where are they in the interface?

1 answer

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

611 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you